nose bleeding

salam hii mommies.. siapa alami hidung berdarah mcm sy? bukan yg jenis cair.. sy pregnant 26 mggu.. sy alami simpton ni sejak dari bulan pertama pregnant tp jarang2 berlaku.. bila tnya doctor dia kata sy kurang air dan musim panas sekarang sb sy ada migrain..

1 Balas

Hi mommy. Masa saya pregnant pun saya pernah alami hidung berdarah. Ya pekat tapi tidak banyak. Sama, jarang-jarang berlaku juga. Tapi saya tidak mengalami migrain. Moga baik-baik sahaja ya mommy. Mungkin juga dengan cuaca yang panas boleh jadi begitu.

3y ago

betul sis.. sekarang sy dh tggu hari nk bersalin.. masuk ke 3rd trim dh xde nose bleeding tu.. alhamdulillah semoga sis pun sama moga baik2 saje 😊