Masalah minum air gula

Salam hii korang nak tanya nii. Ada x sini yg sama mcm saya. Dri first pregnant smpai la second ni minum air gula asyik failed je. Mnum tu boleh je telan xda msalah tp pling lama bertahan pun stengh jam cm tu jee. Lpas tu hbis semua keluar balik. Mcm2 cara da cuba. Sharelah korng mcm mna. #ingintahu

13 Balas

saya br lpas minum air gula di private klinik. rasa ok je,mcm minum air ribena sejuk. tp org kata kat kK air gula mmg not nice

sma sy ke 3 kli da nk mncuba ni hari jumaat😂smoga lulus la kli ni ..boleh buat trauma klo gagal lgi..😇

Cuba bayangkan macam minum air Milo O manis mamak ke or air manis apa2 je. 😇 InshaAllah x rasa nk muntah