Najis anak bewarna kuning campir merah

Salam & hal ibu2 sy nk tnye ank sy najis dye kuning brcampir lendir merah sikit...bahaya atau tidak?

Najis anak bewarna kuning campir merah
4 Balas

Try bawah klinik or hospital. Or pantau.. anak saya masa dia umur sebulan lebih kluar camni juga start dari najis kuning mustard jadi hijau and ade darah camtu. Setiap kali membuang ade darah tu. Pg hospital check najis dia positive rotavirus. Sejak dari tu skrng anak dah 3 bulan lebih once awhile akan ade juga darah camni dlam najis dia. Jarang la tp ade je kadang2… rasa sbab kesan dari rotavirus masa umur sebulan lebih tu. Klau sis was2 baik bawa pg klinik or spital check sis.

Takut rotavirus. Anak saya time ambil vaccine rotavirus mmg paed ckp skrg musim ramai baby kena. Kalau berkemampuan sis boleh ambil juga

Darah tu mommy. Kena bawa anak ke klinik

anak susu apa ?