Suggested CL area kuala terengganu

Salam.. hai tolong suggest CL mane oke n hrge berbaloi n mampu.. sy rase terpakse ambik cl utk ketenangan berpantang.. wlaupun kewangan tak so so... firtstime mommy to be.. due november#SeriusTanya #bantujawab #ingintahu #firstmom

2 Balas

sis cari je kat insta. taip #CL nanti keluar banyak. tengok yang mana cover kawasan sis. ada banyak pakej ikut budget

You ambil je Lavendar. Dia boleh travel ke mana shj lokasi kita ☺️