Pendarahan

Salam hai. Sya baru hamil 6minggu.. Nk tanye kalau ada keluar darah ketul2 mcm uzur tu.. Normal ke? Atau kna jumpa doktor.. Sya baru pertama kali jadi x ada pengetahuan apa apa.. Bole x tolong sya

4 Balas

Pergi jumpa doctor.. tak normal. Saya pregnant 9 weeks keluar darah ketul macam tu, miscarriaged. Semoga sis dan kandungan baik baik saja ya..

Kena jumpa doktor sis…takut miscarriages. Sebab kandungan baru lagi tu 6 minggu..better pegi hospital / klinik , emergency

Terima kasih ye semua.. Alhamdulillah sya dh pgi klinit tdi.. kandungan sya baik2 jerk..

2y ago

betul.. sya dh pgi klinit lain.. alhamdulilah dh nampak jantung..

Assalamuaikum. Sya nak tnya kenapa sya dtg bulan sdngkan kandungan sudah msuk 8 minggu ..

2y ago

sya pon xtau.. rasanya sya pon dtg bulan.. kandungan sya bru 6minggu..