Normal ke pregnant 6 minggu keluar bercak darah,kdg2 ada ketul2 warna kuning cmpur darah

Hai semua sya nk tnya normal ke klu kita preg 6w tp keluar bercak darah tp x bnyak,tak membasahi seluar dalam pn,tp kadang2 ada keluar ketul warna kuning cmpur darah,sya dh pgi klnk cek dktr ckp normal,dia dh bgi ubt kuatkn rahim,tp sya masih ragu2 sbab ni bru pertama kali pregnant,harap mommy2 semua dpt jawab pertanyaan sya,terima kasih☺️#ingintahu #firstbaby

Normal ke pregnant 6 minggu keluar bercak darah,kdg2 ada ketul2 warna kuning cmpur darahGIF
3 Balas

Maaf kalau saya slh... Tapi yg pernah saya baca.. B'cak merah tu normal.. Darah implantasi..

2y ago

syukur klu normal,cuma sya risau kdg2 keputihan keluar dgn drh skli,tp sya xda rasa sakit apa2

Sis kena bedrest banyak, jgn buat kerja berat. Baring je atas katil

2y ago

terima ksih sis

normal..bykkan bedrest