minuman berkafein

Salam. Hai semua.. nak tanya, betul ke masa 1st trimester xboleh minum kaffein? saya sgt suka minum milo & air teh? xboleh ke saya minum sehari secawan je? sy baru 8w

19 Balas

Kalau sygkn baby stop la sementara.. sesekali jew minum lps gian.. sy seorg coffee addict.. setiap Kali check up hb low.. air kencing tak cantik.. sekali sy kne bleeding..kesian kat baby.. doc bg mcm2 ubt utk cover..fkr balik nyesal nasib baby sy kuat