Darah ketul setelah period berpanjangan

salam hai semua mommies , nak tanya , yang keluar ni apa ya , saya period dah hampir sebulan dah.. risau kalau gugur ke apa😥 ni first time jadi gini after 5 months i lost my baby yang lagi 4 hari nak due 😌

Darah ketul setelah period berpanjangan
2 Balas

Period dah hampir sebulan tak normal sis.. kadang sebab hormon. Apa pun sis rujuk pada dr pakar. Saya dulu pernah juga period lebih 14 hari, sebulan 2 kali period. Keluar ketul2 tapi tak sebesar sis punya. Saya rujuk o&g baru dapat tau saya ada pcos. 😊

awak kalau awak period dah hampir sebulan, better pergi klinik. period normal paling lama 2 minggu, lebih dari tu darah istihadah (penyakit). semoga dipermudahkan segala urusan 💜

2y ago

sy tak pasti la awak. esok jumpa doc balik, tunjuk je gambar ni.