kena covid and ada anak kecik

salam hai semua. . maaf sy nak mintak ibu2 share kan pengalaman ibu2 yg kena covid tapi ada anak kecik and BF. . #pengalamanpertama #sharingiscaring

2 Balas

Saya & suami +ve C19 masa baby 2 bulan. Alhamdulillah baby tak demam. Cuma batuk & selesema sahaja. Baby df & tidur dengan saya je sepanjang kurantin. Ibu teruskan makan ubat macam yang klinik bagi dengan konsisten terutama paracetamol & antibiotik. In sha Allah semuanya baik2 sahaja. Demam kejap je tapi batuk lambat hilang.

1y ago

alhamdulillah baby masatu xjangkit. . sy pun anak yg lain xjangkit jugak . . cuma sy dgn suami je. . sy consume air lemon , panadol dgn ubat batuk je. . alhamdulillah dh okey dh skrg 🤲