Pregnant atau tidak

Salam and hai mommy semua. If naik double line tapi satu tu masih blur, adaka dia pregnant?

1 Balas

Kebiasaanya kalau naik double line walaupun blur mmg maksudnya positif sis..tp utk kepastian boleh repeat lg 2-3 hari n guna urin pertama awal pagi..kalau betul pregnant dia akan bertambah pekat line tu sebab hormon hcg akan jd double setiap 48-72 jam..

3y ago

Then tadi pukul 5:30am ada buat upt sekali , double line tapi blur . Baru habis period bbrp hari lalu