Makan banyak awal kehamilan

Salam hai mommies. Nak tanya, sy punya kandungan dah masuk 5 minggu. Ada tak mcm sy awal kehamilan ni, makan banyak sgt2? Sy dah naik smpai 5kg dah 😂#ingintahu #firstbaby #1stimemom #bantusharing

14 Balas

sy awal² kuat makan sampai msok 7w dah start x lalu nk mkn smpai skrg ni... 9w..

masa ankn1 n 2 sy cmtu . skrg no 3 . dh 5 bulan baru naik 3kg

wahh syukur ada selera makan sis. tp kena kawal la sis..

3y ago

asyik craving benda2 manis ja skg ni. berat x cek lg.. tp ada jugek la naik dlm sekilo dua 😅

kawal pemakanan