Ibu experience gdm

Salam hai ibu2 yang ada pengalaman gdm boleh share tak tips tknk bg merah awal pagi 😭😭😭 perut ni berkeroncong dah lapau tp asyik merah je pg. Lain tgh hri ptg malam cantik pulak bsp 😅#ingintahu #pleasehelp #gdmdietcontrol

1 Balas

Kdg sbb berlapar awal sgt dr smlm tu penyebab merah utk bacaan pagi. Kalau boleh makan jugak ringan ringan, setakat roti dua keping dgn telur hancur pun okay dah. Makan sebelum 8pm lepas tu banyakkan minum air kosong sampai esoknya.