Pengasuh anak

Salam & hai ibu² semua. Nak tanya pendapat, kalau ibu² hantar anak kat pengasuh, berapa caj bulanan yang ibu² mampu & willing to pay? Tanpa rasa terbeban. Contoh bayaran bulanan utk : 1) 12jam (isnin-jumaat) 7am-7pm 2) 24jam anak dgn pengasuh (weekend je parents ambil anak) *makan minum & aktiviti play and learn disediakan. Ibu² boleh share pendapat dgn sy? Tak kisah stay mana pun. Just nak tahu berapa yg ibu² mampu spend tanpa rasa terbeban. #ingintahu

2 Balas

baby sy hntr taska sjk dr 3 months...RM450 sebulan.. isnin-jumaat 7am-4pm...kdg2 ambil awal lg.. utk baby..makann kita kena sediakan..nnti taska pnskan...

depands 🤭 maybe RM350 sebulan