Scan kali kedua terus pergi kk atau pergi swasta?

Salam, hi dua hari lepas saya baru scan kandungan 5weeks 6 day , alhamdullilah nampak kantung dgn baby size kecik je. So doc suruh dtg lagi sebulan untuk scan kali kedua. Untuk scan kedua ni saya perlu pergi Kk terus bukak buku atau pergi swasta dulu ye? Saya takda surat pengesahan pregnant cuma ada gambar scan je. Kena pergi swasta semua ke mintak pengesahan pregnant?kalau tnjuk gambar scan saja boleh?#ingintahu #firstbaby #1stimemom

1 Balas

Apa yang saya tahu, sekarang gov ada yang tak buat scan..bagi saya better pergi swasta, lepastu gmbar scan tu bole bawa p kerajaan untuk buka buku..tapi kerajaan kena buat appointment dulu sebelum pegi untuk buka buku pink..