Doakan sy kuat..

Salam.. dh lama sy menanti zuriat ni, alhamdulillah Allah kabulkan klini.. tp, skrg upt sy mkin hri mkin kabur.. Allahu..Allah ja tahu betapa luluhnya hati sy bla tgk tgk upt stiap hri. Dri 2015 4w, 2016 (ruptured tubal ectopic), 2018 6w, 2020 7w. Tp apa2pn sy bsyukur sbb zurait sy pernah dduk dlm rahim sy wlupn xlma. Doakan sy smoga Allah gantikan zuriat sy yg hilang kpda zuriat yg baru yg lbh sihat n kukuh.. ?? #7w #4yearsttc

18 Balas

Saya doakan awak dpt mengandung baby yg sihat bila tiba masanya. Semoga semuanya dipermudahkan. InsyaAllah rezeki tu akan datang jgn putus asa berdoa❤️