Mak mertua

salam, cuma nak bertanya, husband dah bagi hint nak bawak mak ngan ayah dia tinggal skali, tapi saya bukan tak.suka dorng tinggal.skali, takot tak selesa, bila nak norak pasal ni dengan husband takot bergaduh, ni anak pertama nak keluar pun macam2 cara tak nak.bagi mak mertua jaga, gaduj sebab tu je, sebab kalau boleh saya tak nak susahkan dorng tapi husband mcm tak faham😭 mcam.mana ye ada pengalaman tak ? hmmm buntu 😌 #pleasehelp #ingintahu

5 Balas

sa prnh kena MCM ni...msa anak pertama kna MCM ni...skg ank kedua maybe MCM ni jgk kot....SDH dijelaskan kepada suami tpy suami xphm kn sa, seandainya lelaki bisa melahirkan apa dorg akan rasai serta jika xda tolak ansur apa dorg rsa...mrah pun mmng ada tu