4 week 4days

Salam buat bakal ibu2 smua.... Sya mau tnya ni... Ada ka prnah mengalami saat keluar flek darah berserta mual muntah.. mkn minum smua d muntah tapi hnya sehari jer lalui nya....lepas tu bila hb sma suami selalu keluar flek coklat kadang ada kadang tiada#firstbaby

1 Balas

Waalaikumussalam, sebab mommy masil on early pregnancy, better elakkan bersama suami on 1st trimester jika keluar flek coklat. Itu kita panggil spotting. Mommy boleh juga ke klinik / hospital untuk pemeriksaan doktor. Mungkin doktor akan beri ubat untuk kuatkan rahim dan nasihat yg sama, elakkan 'bersama' suami buat sementara waktu. Semoga dipermudahkan urusan ye mommy. Moga selamat semuanya. Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers