Shampoo selamat untuk ibu hamil

Salam. Boleh tak share korang pakai shampoo apa masa hamil? Saya baru pregnant 7w. Sekarang tengah pakai shampoo tresemme tu. Siapa yang pakai brand ni juga? Okay ke? Selamat ke? Tak reti lah nak baca ingredients dia tu. Ada bnyak botol lagi tinggal sbab dulu memang suka beli banyak2. Nak buang, sayang pulak. Kalau selamat digunakan, nak guna je sampai habis😢#firsttimemom #firsttimemom #bantusharing

2 Balas

3w ago

Tq for sharing🫶🏻

google ingredients apa yg tak boleh dan baca ada tak ingredients tu dalam shampoo awak