bayi menangis kuat

salam.. bayi sy usia 1 bulan asyik menangis melalak setiap malam. kadang2 tu dari jam 7 malam sampai 2 pagi menangis seakan kena pukul. sy tak tau nak buat apa dah. sedih tengok. menguap tp tak dpt nak pejamkn mata. dia ok ke tak

2 Balas

anak sy haritu mcm tu juga, dh tukar pampers, letak minyak telon, bagi susu tetap nangis..so husb try bagi dia buai, bila buai dia terus diam n tidur..sy pun klau boleh tknk ajar buai tp tu je yg boleh rileks kan dia, so sy ok je

Ngantuk sgt kot. Baby ni ada yg tak reti tidur sendiri. Boleh jadi kembung perut jugak