Kuat menangis

Anak saya 2 tahun 2bulan kuat menangis. Itu tak kena semua tak kena. Ada suggestion tak? Pening dah tak tahu nak buat apa

2 Balas

umur 2 tahun mmng emosi ank tgh berkembang tp dia x faham cara nak bertenang. Sbb tu mat saleh siap bg gelaran trouble two. Fasa umur tantrum dan kuat meragam 🤭. Klu rajin follow la kat fb panel2 parenting

5mo ago

Oh fasa tantrum ek sis. Ok baik tq sis😊

try communicate dengan anak. umur 2 tahun dah boleh faham. anak dah reti bercakap ke? bergaul dengan kawan okay tak? mungkin ada separation anxiety,