Urut badan

Salam awak semua saya baru download app ni harap semua dpt membantu saya, badan saya sakit sampaikan saya tak boleh nak tdo. Saya booked tukang urut tapi suami saya ckp setiap kali saya urut akn period! So dia tak bgi saya urut dah tapi bdn saya sakit sngt2 ada sapa2 boleh bantu saya tak? #bantujawab #SeriusTanya #bantusharing

14 Balas

Semoga urusan TT dipermudahkan..doa yg baik2 je..nk paham ke sudah tidak