ank kedua

salam.. ank first saya ceaser.. skrg ni sy hamil ank kedua.. ank first umo nk msk 2 tahun.. sape yang ad pengalamn cm saya.. bole share tak cm mne keadaan semasa hamil tu.. contoh ad rasa sakit tak kt tmpt ceaser tu..

14 Balas

Sy ank 1st cezer, baby bru 4 bulan dh termengandung sorg lgi. Tp skrg dh b’salin pn yg 2nd tu. 😄

5y ago

sis masa preggy ank ke dua ank first tu umo 4bulan ke??? sbb sya pun ank first czer.. blm setahun prgnant lagi?

Sm la mcm sa.. Sa pn ptma bdh jg, msa prgnt ank k2 ni tk jg la rsa skit hihi, skg msk ank k3 da yeahh

5y ago

Dah bersalin belum. Or still pregnant lg?

Saya..alhamdulillah xad ape2 mslh.anak kedua dapt lhir normal

Ade rse ngilu dkt tmpt czer tu tmbh2 bby makin mmbesar..

5y ago

yekee.. rasa sakit2 ada tak?? risau plk .. akk jarak ank brpe tahun?