Anak batuk

Salam anak sy skrg umur 6bulan27hri . Dia dh batuk" hmpir 3 minggu . Tp 2 minggu lps jmpa doktor dia kata bby ok je . Tp smpai skrg batuk tk smbuh" 😥 ap nk buat ye

2 Balas

Hai sis, my baby pun 3 months lepas batuk2 hampir a month i pergi BANYAK Klinik and suction la apa la hujung2 i tgk dia makin teruk terus i bawak hospital and dr diagnosed pneumonia. Jadi kalau ada tanda2 batuk berterusan taknak susu taknak makan lekuk kat dada better bawak je ke hospital