Cirit birit

Salam, ade tak kat sini pernah alami cirit birit lebih 5 kali masuk tandas masa preg 16week.. Ade effect ape2 ke pada baby?? Risau la...

2 Balas

Saya pernah. Saya terus pergi klinik nnt doctor akan bg air garam sbb ibu mengandung tk boleh mkn ubat. Jangan biar, bahaya. Pergi klinik ya 🥰

2y ago

Saya dah pegi klinik hari tu, dokter amik sample taik tu utk tgk takut ada kuman or bakteria, alhamdulillah result ok je cuma cirit biase mgkin effect sebab malam tu ade makan Maggi dgn cili padi 😅

Sy prnah hritu. 2hri jgk kne cirit birit. Perut tk mmulas sgt lah tp mmg cirit. Alhamdulillah after 2hri okay dah