Susu ibu tapi dari botol

Hi Salam, ada tips atau kata semangat? Salah ke kalau saya menyusukan anak dengan susu ibu tapi secara bottlefeed? Saya start dari awal sbb keadaan mental saya tak berapa baik masa melahirkan baby. Kena tahan ward seminggu & mcm mcm lagi jadi. Saya kesiankan anak saya nangis tk puas susu, jadi saya pump then bottlefeed anak saya. Now anak saya 18 hari usianya.

13 Balas

saya ajar dua2..kalau dkt rumah bleh breastfeed..kalau keluar guna botol..sbb kdg2 susah nk breasfeed dkt tmpt awam melainkan mall yg ada bilik khas utk BF..