Susu ibu tapi dari botol

Hi Salam, ada tips atau kata semangat? Salah ke kalau saya menyusukan anak dengan susu ibu tapi secara bottlefeed? Saya start dari awal sbb keadaan mental saya tak berapa baik masa melahirkan baby. Kena tahan ward seminggu & mcm mcm lagi jadi. Saya kesiankan anak saya nangis tk puas susu, jadi saya pump then bottlefeed anak saya. Now anak saya 18 hari usianya.

13 Balas

I do the same.. penat breastfeed sebab ank sy minum lama & banyak. Kadang penat tggu. So sy decide utk pump dan bagi dri botol, especially malam

X salah pun, our body our choice. Sakit semua tu kita je yg rasa & fhm. People will always talking. Because talk is cheap.

sy pn bottlefeed dn breastfeed. asal kite rse ank kite kenyang dn sihat