Hospital taiping

Salam. Ada tak sni yg brsalin kat hospital taiping? Layanan dan keadaan wad ok tk? Suami blh msuk msa istri brsalin tk? Please share ... 😊 #seriusnanya #firstmom #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

2 Balas

wsalam, alhamdulillah layanan semua okay. tak silap depa da duk kt blok baru so maybe tempat lagi selesa . just makanan je la yg tak bapa suka, time hari last nak discharge tuh ja dpt makan ayam bakar, ingat balik sedap betul, rasa terliur pula. hehe, 😂 . bab husband teman tuh rasa tak boleh lagi.

1y ago

oh yka ada block bru. sy tk pnh lg p. dok dgr org cita je.. tudia ayam bakar wow tk sngka plk blh dpt ayam bkr kt wad sdpnyerr 😂

hspital taiping suami dah boleh teman semasa dkt lr nnti .. nurse bgitau mcm tu .. sbb dorg dah buat 1 bilik 1 org

1y ago

alhamdulillah .. due 10/3 blh suami temankan