Keluar cecair kuning

Salam. Ada tak siapa2 kat sini kalau lepas kencing, pastu masa nak lap miss v kita dengan kain or tisu, akan keluar sikit cecair. Bila tgk kat tisu tu warna macam kuning2. Keputihan ke tu? Nak kata GBS, sye dah buat test, alhamdulillah takde GBS.

3 Balas

Boleh jd jgk sis takut ada jangkitan kuman pulak sbb kalau y keluar dari miss v kita jenis berwarna hijau/kuning tu mmg problem sikit. Sy dh hujung2 ni keluar mcmtu lah . Awal pregnant test alhamdulillah takda masalah. Takpe nti checkup kk bgtau nurse dgn doc awk ye

saya tengah alami skrg 34w1d,keluar cecair keputihan memang kerap tukar panty liner. tapi saya memang gbs+ cuma masuk minggu 34 ni banyak keluar cecair keputihan.biasa TK ada sampai cecair ngalir , sikit je .

7d ago

salah satu tnd kpla baby dah kt bwh jgk sis. hujung ii trimester keputihan akan kua byk dr biasa. boleh google.

Saya 37w. Sama ada keluar mcm tu wlupon check xde gbs.

1w ago

sama awak kita pon 37 minggu skrg keluar mcm tu jugak walaupon xda gbs..