Let go susu enfalac A+ step 1

Salam. Ada tak di sini mommies yg bagi anak minum susu Enfalac A+ step 1? Sy nak let go susu ni sbb anak sy mcm dah tak berapa nak minum susu ni. Dia lagi suka dupro. Sy beli sekotak susu 2.4kg, dalam dia ada 4 pack 600g susu. Sy dah buka 1 pack so tinggal lg 3. Sy nak jual rm200 sahaja untuk 1.8 kg. Expired 2/8/2022. Berminat boleh pm sy ye. Atau wasap www.wasap.my/60175651710 #pleasehelp #bantusharing

Let go susu enfalac A+ step 1
1 Balas

tawaran percuma pasti ada yg nak! atau masa checkup baby bawa dan offer kt ibu2 yg dtg checkup tu nanti