Spotting 6w

Salam, ada tak dekat sini yang pernah ada spotting? Kerap tak spotting berlaku and ada harapan tak untuk baby selamat? Risau lah sebab sye pernah keguguran sebelum ni and tanda-tanda dia ialah spotting

3 Balas

tpi dlu sye spotting n bleeding sikit jgk..trus g klinik scan..lpas tu doktor ckp kantung dh tk cantik..tggu dia trus sndiri..sis try la g scan tkyah tggu²..bile kita prnah gugur ni risau dia lain

saya spotting n bleeding byk jgk , pergi klinik scan alhamdulillah kantung cantik lagi , doc bg ubat kuat rahim ..

kalau tak banyak dan berterusan, InshaAllah baby okay