klinik nur sejahtera

salam, ada sesiapa yg guna perancang implanon? boleh cite pglmn tak. okay atau tak implanon ni. klau klinik lppkn nur sejahtera ni ada tk pemasangan implanon atau di swasta shja ya?

2 Balas

Kalau nak pakai implanon try la depo dlu sbb nye implanon ngn depo ni dua² guna hormon n akan gnggu hormon kita. klau ok dgn depo proceed la implanon. Klau xok depo tkot nnti bila da psg implanon pon xok jgk nnti nk kne bukak blek..mahal n rugi sis blek. ☺️

saya check up di KK, nurse cakap implanon hanya ada di swasta sahaja.

6mo ago

Implanon ada juga di KK. Tp very2 limited kouta diorg untuk 1 tahun. Diorg hanya bg pada yg betul2 high risk pregnancy x mampu nk ke swasta.