Ingredient hair tonic

Salam. Ada sesiapa tahu tak hair tonic botamix dengan ingredient camni boleh guna tak sepanjang pregnant? Thank youu. #advicepls #firstbaby

Ingredient hair tonic
1 Balas

ada paraben ni. cuba cari tonic lain. kena elakkan paraben, retinol family, salicylic acid family **kalau nk mintak pendapat psl produk, upload sekali gambar ingredients penuh mcm sis buat ni mmg bagus. sng mommies lain nk mudahkan urusan empunya bdn yg bertanya

3y ago

I seee. Alright thank you so much sis!