Tanda besalin

Salam 2020 , nak tanya kalau sakit mcm senggugut tu salah 1 tanda nk besalin ke. Sampai tebongkok2 nk bejalan nk betulkan badan xboleh. BabyJan2020 ?

2 Balas

kalau sakit mcm senggugut berterusan , tak hilang2 sakit tu maksudnya contraction, makin lama makin sakit. salah 1 tanda nak bersalin.kena terus ke hospital. tapi kalau sakit lepas tu hilang, tu contraction palsu @ braxton hicks.

Kalau makin lama makin sakit,pergi ke hospital sis..tkot tu contraction