Salahkah saya

Salahkah saya menyelamatkan nyawa anak saya sendiri. Salahkah saya mempertahankan hak saya? Saya cuma mahu keadilan buat anak saya, saya tidak mahu dia merasakan apa yang sudah saya rasakan? Egokah saya? Tapi baikkah orang2 yang membuang anak saya. 😓#bantusharing #pleasehelp

1 Balas

sape yg nk buang anak sis?..xthu jln cerita details,xboleh sy nk beri pendapat atau bantuan..maaf,adakah anak xsah taraf?..apa2 pon,sebagai ibu..mmg sis patut pertahankn anak sis...berusaha lah sehabis boleh,sebelum myesal d kemudian hari..semoga Allah permudahkn urusan sis..aminnn

3y ago

Panjang cerita dia, dipendekkan anak ne xsah tarafnya. Kesian? Pertama daddy nya mahu bertanggungjawab tapi sayang bapa mam ci laki tidak mahu kami bersatu atas sebab kami berkeluarga. Hanya Tuhan sahaja tahu betapa sakit hati saya. Anak saya tidak bersalah pun, sekarang lelaki tu pun tak nak ambil tahu kami? Saya bingung, sampai rasa nak gila saya fikir? Apa tindakan yang saya boleh buat pada pihak lelaki sebab tidak bertanggungjawab?