Cuci botol

Salah ke kalau saya cuci botol susu using sabun cuci pinggan? I've been using sabun botol baby tp effect die tak sama dgn sabun pinggan. #firstbaby #bantusharing #mommybuntu #1stimemom

2 Balas

sebab tu wujud sabun botol baby khas utk baby sis. sabun pinggan biasa tu banyak chemical ye sis. kalau sis rasa tak puas sgt pakai sabun botol baby kan beli lah ni sis. try google apa bahaya pakai sabun pinggan biasa utk botol baby.

4y ago

ohhhh okok tq so much ☺

Dah berapa lama guna botol tu puan? Dah try sterilize botol?