Tulang kemaluan sakit pada trimester 3

Salam semua. Saya nak tanya. Sekarang saya ada keluhan dekat tulang kemaluan rasa macam ngilu, lagi lagi nak bangun dari tido tu.. Fiuhh sakittt... Ada kah normal ? Prgnant dalm 33weeks sekarang ni. #firstbaby #bantusharing #seriusnanya

3 Balas

Normal sis..Sya dh tanya beberapa Dr Sbb dia kata baby dh makin berat…dia dh pusing bwh standby semua..jd no worry sis but if ada kuar air ketuban sikit, titisan darah ke p hosp trus...sya skrng dh 35 weeks…masa nk bgun tidur…Mcm sis ckp..sakit nk grk..mcm baby tu x sabo nk kuar..pastu nk Jln berdiri lama Xleh Sbb sakit bwh tu…pastu bila time baring nk tidur..semua x kena..kena peluk berbijik2 bantal kt celah kaki Baru ok…😅 #firstbabygeng

3y ago

time kaseh sis dah bantu jawab 😁first baby gang gak nii.. 😅

normal sis. nanti dah hujung² pregnancy lagi rasa ngilu dia sbb kepala baby da masuk laluan. sabar ya .

3y ago

hehehe yee sis 😁😅

normal