Sya slu sakit2 bawah perut dan pinggang.. Adakah itu normal sya mngandung 4 week

Sakit perut

2 Balas

macam senggugut tu ke? Kalau sy mmg rasa mcm tu tiap kali pregnant. Pregnant ketiga ni pun baru 4w. Saya decide nak check pun sbb rasa cramp area ari2, bloating, pening2. Biasanya sy akan rasa cramp mcm ni sampai 6w mcmtu.

4mo ago

sya pun kdang rsa cramp sdh.. sya slu sendawa dan kentut

kalau sakit sangat, pergi klinik jumpa doktor. apa2 hal doktor boleh detect dari awal.

4mo ago

tidk la sakit sngat tpi buat sya tidk selesa.. klw sya baring tidk pulk sakit..