Doakan saya hm 😢😢

Sakit macam senggugut , mai hospital check laluan baru 1cm , ingadkan boleh balek tapi scan check baby tadi ayaq ketuban kurang banyak , so admit wad , terpaksa induce besok 😌 Dahlaa 4 kali kena cucuk sampai bgkak tangan ☹️ nurse caqi urat tkjumpa , depa kata urat halus sgd 🙁 , Doakan saya dipermudahkan urusan 😌 #firstbaby #1stimemom

Doakan saya hm 😢😢
30 Balas

semoga dipermudahkan urusan awk 😊

smoga d permudhkan sgala urusan awk

semoga di permudahkan urusan sis..

semoga dipermudahkan urusan sis..

semoga smuanya d permudah kan puan..

4y ago

sy pun induce masa 8hb.. hehe.. sakit tu mmg sakit tpi bila nmpk.bby trus smua sakit hilang

sbar larr....selawat bnyak2

Amin semoga dua dua selamat

semoga dpermudahkn.. 🥰

semoga d permudahkan

dh brp mnggu sis

4y ago

38w2d , baby tkmau duklama ii dah 😅