Hii..mommy nak tanya normal ka megndung selalu sakit kpla kuat?

Sakit kpla..sekdar brtnya

4 Balas

saya pon selalu sakit kepala. memang tak boleh tido time sakit yg berdenyut2 otak rasa. doc bg mkn panadol 500mg tu sebiji je skali makan. saya ni dah biasa mkn activfast sblm mengandung. setakat panadol biasa sebiji camtu memang tak rase kesan langsung la. so baru2 ni saya dapat solution bila sakit kepala. saya letas ais dlm plastik, ikat,pastu balut ngn kain. demah kepala mcm demam tu. atau mana2 bahagian kepala yg sakit sangat la kan. biasa kalau nak tido sy akan letak je kat antara dahi dan mata tu. Alahmdulillah rasa sejuk tu hilangkan rasa denyut sakit kepala tu baru lah boleh tido. esknya bangun rasa sihat dah. sis boleh cuba

4w ago

ok sis..sya akn cuba..terima kasih infonya..♥️take care

normal sy mkn pcm je masa mngndung yg pertama dlu dri mula pregnant smpai nk bersalin tampal koyok je dkt kepala tiap hari sakit kepala yg no 2 ni jrg2 dh .

4w ago

ok sis terima kasih infonya♥️take care

kalau sakit kepala, boleh makan panadol 500mg. tapi kalau terlampau sakit, better jumpa doktor.