36 minggu

Sakit kat bahagian ari2 ni normal ke? Rasa keras sangat baby mengeras. Tapi tak lama sakit tu, dia mcm dtg sekejap dlm 6 minit mcmtu hilanggg sakit lepastu mai balikk mengeras tu😩 sakit pinggang jangan cakap la, mmg sakit la😅 normal keee ni? Dah la ni anak first takda pengalaman lagi rasa contraction semuaa😩#ingintahu #firstbaby #bantusharing #pleasehelp #seriusnanya

1 Balas

saya pun anak first nih. Sakit kat pangkal ari-ari tu normal puan,sebab baby nak membesar. Yang mengeras tuh kalau misi sini cakap dalam satu jam tu kerap sangat mengeras kena g klinik cepat .

3y ago

sama-sama puan. 😊