26 weeks

sakit gg sangat. boleh ke makan ubat sakit gg. tak tertahan sakitnya

1 Balas

Saya masa ank 1st. Awal preggy bulan ke2 smpi ke3 gigi skit smpai otak. Xleh tahan hari2 nangis. Berguling2 atas ktil menahan skit. Xthn sgt sy makan panadol. Tpi xkerap. Dlm 3-4hri skli. Bukan ade gigi berlubang. Bukan nak tumbuh gg bongsu. Tpi bla tya doc bby tarik kalsium. Lepas tu doc suh minUm susu. So dari sejak itu sy amalkan minum susu. Tpi susu anmum. Xlama lepas tu bdn sy naik mendadak dsbkan minum susu anmum. So sis klu xthn sgt blh je mkn panadol. Xde efek pun melainkan mkn dlm kuantiti yg byk

5y ago

panadol dah mkn da smlm 2 biji. hri ni sakit lg. mang minum jgk susu. tp still sakit.tak tertahan asa.