Sakit bahagian rusuk kanan

Sakit dekat bahagian atas perut, dekat tulang rusuk kanan. Sakit kadang rasa macam nak bengkak pun ada. Duduk sakit, baring sebelah kanan sakit. Saya 25 minggu sekarang. Normal ke sakit macam tu? Setiap masa sakit. #firstmom #pleasehelp #ingintahu #firstbaby

3 Balas

sy pown mcm gitu juga, td check up kabo ke nurse ngn doktor, dme ckp baby makin nk membeso , mmg ghope itu, melainkan kalau sakit dia melampo bebeno, g hospital, kod mslh lain, tp kalau gitu, pastu kita try baring rehat2, dah okay, in shaa Allah xde apa...semoga mudah urusan kita semua...

saya pun sama dari 1st tri smpi laa awal 2nd tri sakit di rusuk kanan mcm awak. letak laa mcm2 minyak laa urut laa tetap tak hilang so saya biar jek buat tak layan sakit hehe. pastu dia hilang sendiri. now da 3rd tri mula sakit balik tapi kt rusuk kiri. adoi! bertabah laa kita mummy 😊

sy 25 smpai 27 w skit sblh kanan . normal sbb baby makin membesar . nnti dh msuk trimester ke 3 dy akn skit ttbe plk cm kontraksi palsu. sy nk msuk 28 mnggu ni dh start skit tp kepala baby still kt atas .. skit tulang kemaluan .. 😵‍💫😵‍💫