Pregnant 37 weeks

Sakit celah kangkang sampai ke bontot dan keputihan semakin banyak keluar dalam 2 3 harini. Ni tanda apa ya maaf first mom..

2 Balas

Mmg tak normal sbnrnya. tp treatment mmg tu je yg blh buat msa ni. antibiotik & ubat pessary. yg penting nn sblm deliver, jgn lupa inform kat nurse ttg keputihan puan.spy jangkitan tak kena kt bby, diaorg sedia antibiotik bby awal. & kalau ada leaking jgn lmbt2 dtg terus hosp. 37w bila2 msa je

Pernah check gbs tak?

8mo ago

Saya pernah baca ada kes hospital gomen swab dia result gbs negative. Tp masih keluar keputihan & gatal2 teruk sampai berbau. Then bila dia buat di swasta positive. Try awak consult lagi dgn doktor or nurse kk tu.