Posisi Tidur Mengikut Trimester yang Selamat untuk Mengelakkan Kelahiran Kematian

Sakit belakang, sakit perut atau sakit bahagian tepi? Ini apa yang anda perlu tahu tentang posisi tidur yang selamat dan selesa sewaktu hamil. #Projectsidekicks #TAPSidekicks #SleepOnSide

Posisi Tidur Mengikut Trimester yang Selamat untuk Mengelakkan Kelahiran Kematian
17 Balas

kalau kandung bru msuk 2 bulan..blh ke tdo kiri dan kekanan

4y ago

Boleh puan. Untuk lebih selesa boleh selit kan bantal nipis bawah perut waktu mengiring 😊