Normal kah jika selalu sakit belakang sejak perut membesar 35 weeks 4 hari

Sakit belakang ketika mengandung

3 Balas

Normal saya pun tengah mengalaminya.Perut dah kerap mengeras.Berjalan pun cepat mengah

3mo ago

Yer ngilu kat bawah tu,sebelum keluar jalan mesti g toilet dulu.Bila berapa saat kat keta mesti nak kencing juga.Baby duk tekan kat bawah tu.Kalau kat rumah pun camtu juga jalan payah sgt,sakit kat bawah tu dan belakang pun sakit,jalan dah cam penguin,sampai husband pun olok kita jalan camtu😂😂😂

normal sis