Senak bawah perut

Sakit bawah perut bila nak bangun dari baring. Kalau bersin pum rasa sakit sikit. Dah 14 w. Perkara ni normal ke untuk ibu mgndung sbb hri ni baru saya rasa mcm ni. #firstbaby #1stimemom #advicepls

3 Balas

Kena bykkan berehat takut terlebih sgt kerja buat kita penattt Sya dulu time wkt2 tu rasa sakit2 juga sakit mmg xleh tidur takut sgt Pastu ada dot merah sikit Rupanya buat kerja byk ,sehari tu jln byk sgt

sy pun mcm tu jgk...sy tnya dr, dr ckp normal...tp apa pun byk kan rehat, jgn bt kerja berat

Normal sgt2 sis sbb sy now 18w pon still rasa sakit mse nk buang air kecil..