32 weeks

#sajashare Hai mommys. Sy pregnant 32 weeks tp sy student dan pjj dgn suami. Sy seorang saja di Penang, husband pulak kat Melaka, family sy dan in law pon kat melaka. Saya risau jika jadi apa2 di sini. Hujung bulan 8 baru habis semester ni dan postpone utk next sem. Dah lah anak pertama. Sy risau jadi apa2 dan sy sorg tanpa family kat sini

1 Balas

Tak boleh balik awal sikit? InsyaAllah, doakan semuanya agar berjalan lancar :))

5y ago

Sy sedang usahakan utk balik awal tp buat masa ni belum nampak harapan dpt balik awal 😭. Aamin tq sis. Semoga semuanya dipermudahkan