Test Upt DPO 13

Saja test Upt..tapi period lagi 6 hari, date 16/11/22.. nampak MCM tak ada lagi... Tanda2 pregnant tu ada...tapi entah lah. Takut hujung2 bendera merah lagi🥴smoga kali ni berjaya.aamiin. #pejuangduagaris

Test Upt DPO 13
11 Balas

sy faham perasaan awak. Hanya pejuang 2 garis je tau betapa mengharapnya kita. Tak salah pun tindakan awak cek awal2, sbb ada org bila cek awal dia lagi kurang stress, jadi xperlu la nak cakap org bila dia test awal. its normal for all ttc. sy pun buat mcm ni juga start dari 3dpo, walaupun negative tapi sy tetap happy, xstress pun sbnrnya. sy dpt very2 faint line on 7 dpo.. walaupun agak samar tapi boleh buat sy menangis dan menggeletar, sbb sy yakin pregnant. and i keep on testing every day sampailah dpt garisan yg terang. Btw im 9 years ttc.. good luck awak.. teruskan je buat apa yg awak rasa happy.. and jgn angkat barang berat, keep on healthy diet. Baby dust to you😊

1y ago

sy buat ivf sis.. 😊

kalau org yg biasa track cycle period & hari subur, memang akan test seawal dpo9 . nanti dpo16 boleh try lagi.. klau cycle ni tak berjaya, boleh guna kaedah bbt jugak.. bbt + opk results ovulation day lebih tepat . good luck 🌹

1y ago

insyaallah...masih lagi mencuba nasib..klu ada alhamdulillah...

sama la .. sy dok test upt 5hari sblm due period .. sbb tanda semua ada .. last2, hari sptt nye period, gatal try gak .. akhirnya mengandung .. alhamdullilah .. semoga awak pon sama

7mo ago

jangan mengharap terlalu sgt...

awak saya baru habis cucuk depo bulan 10 agak2 tahap kesuburan saya bila ye...tapi perut saya buncit dari biasa....saya ada mual2 n rasa x selesa kenapa ye

jgn buat awal2 sgt nant frust.. better tggu ble da lewat smggu period.. tyme tu rsult lg myakinkn.. xde false positive..

1y ago

okey sis...Terima kasih smoga ada lah rezeki saya kali..

sy lewat 2 hari cek positif...sebelum ni lewat 9 hari pun still negatif, insyaallah ada rezeki awak.

haah..1 line.. seronok tgk org lain test awal2 double Line ..kita pun gatal nak test jgk...hahhaa.

upt ni selalu dapat false positif..better cuba yg satu lg strip warna biru..moga ada rezeki sis..

1line je tu. tgu je lps due bru buat upt. xperlu buat awal.

semoga awk dikurniakn zuriat yea .. amin🤲

1y ago

Aamiin....