Emergency Czer

Hi.. Saja nak luahkan rasa sakit hati ni... Dosa sangat kee masuk c section ni.. Nak buat lagu mana baby heart rate dah drop tak de choice nak tak nak kena juga c section... Masa pantang ni bnyk pula aunty mami jarum duk perli saya.. Katanya tak dapat normal sbb tak rajin masa pregnant padahal masa pregnant tuu kita duk muntah sampai laa masuk labour... Duk mabuk muntah laa sepanjang masa pregnant tuu... Setiap kali ada orang mai visit ada jeee cerita buruk dia pasal c section nieee... Rasa sakit sangat dah laa duk trauma lagi... Ingat masa labour tuu..... ????

2 Balas

X yh layan org mcm tu sis nnti kita Yg stress . ad lg org yg sbok bdingkn normal dgn c section ni🙁.selamat bpantang sis semoga cpt sembuh..

4y ago

Thank you sis... Yeee masih duk compare lagi... 😒

Abaikan sis. Yg pntg you dah ada baby yg sihat n most important husband you syg you.. Makcik2 ni kdg fkr dia je btl

4y ago

Betul tu sis.. Thanks for the support