Tak boleh tidur

Saja lah post kat sini jam 2 pagi. Tak boleh tidur sebab, 1) Heartburn + tekak perit + dada panas. 2) Asyik keluar masuk toilet sebab asyik nak terkucil je. Tengah bertabah sesambil dengar laki berdengkur kat sebelah. Ada tak mommy yang macam saya struggle nak tidur malam. Siang elok pula melantak tidur tu tak ada pedih ulu hati bagai. ? #32weeks

47 Balas

sy makan gaviscon liquid, simpan dlm peti ais..cpt je lega..

Sama lh sis..asl subuh msti tjaga..nk ke tnds..lerut lapar🙁

5y ago

heheee.perut lapar je kan 😅 tp mcm berangin.

Samalh sis. Saya malam tak dapat tido sejak awal pregnant lg

5y ago

Kan

Kalau pedih ulu hati sis leh mkn gaviscon bg melegakannya

5y ago

Most wlcme 😉...

Sama lah , tak boleh tidur juga paling lewat 3pagi

Same sis....tang kebulur tengah mlm tu xtahan..

mengiring sebelah kiri, tinggikan sikit kepala

Hahaha..bertabahlah sis..sy pon sama..😍

Sy bru 2nd trimester pon susah nak tdo ..

sya xblh tidur ,skit kpala pning